Boeken Op Bruine Houten Plank
De taken van een wijkverpleegkundige omvatten het volgende:
– Inentingen geven aan hen die dat nodig hebben, zoals kinderen en volwassenen- De gezondheid controleren van hen die dat nodig hebben, zoals zwangere vrouwen en ouderen- Dienen als informatiebron voor hen die informatie zoeken over een ziekte die zij of een dierbare zouden kunnen hebben, evenals het controleren van de feiten over een ziekenhuis dat ze misschien willen controleren- Elke ziekenhuis- of kliniekactiviteit monitoren waar het publiek in geïnteresseerd is, zoals labresultaten, nieuws, blogs, of sociaal-emotionele reacties van welke aard dan ook- Indien nodig spoedeisende hulp bieden, totdat de patiënt arriveert- Zorgverleners helpen aan hun werkvereisten te voldoen, zoals het verkrijgen van bed-naar-bed tijd- Bewaken van medicatie, doktersorders, en telefoonnummers
Voor de hierboven opgesomde taken is er geen vereiste om in de gezondheidszorg te werken. Zo kan iedereen die wil een carrière in de verpleging major in de verpleegkunde school in plaats van verpleegkunde school, en zelfs degenen die al afgestudeerd kunnen ervoor kiezen om te werken in specifieke gebieden, zoals intramurale verpleegkunde, of poliklinische zorg, community health, of andere niet-traditionele instellingen.
Degenen die willen werken in de verpleging veld kan ofwel inschrijven in een concentrerende programma, of een die het combineert met een concentraties in andere gebieden. Voor degenen die van plan om grote in premed, verpleegkunde, of algemene medische zorg, zijn er verschillende premed scholen die ze kunnen bijwonen, met inbegrip van community health scholen, elementaire gezondheid scholen, en universiteiten. Degenen die willen grote in pre-med kunnen grote in pre-med geneeskunde, hoewel het sterk aanbevolen dat ze grote in pre-med-gevorderd, omdat pre-med betekent dat het nemen van pre-med cursussen voor maximaal twee jaar voor het ondergaan van de pre-med eisen.
Zodra aan de eisen voor pre-med, nursing en general medical volledig is voldaan, is het tijd om het meer gespecialiseerde traject van nursing in te gaan. Verpleegkunde, PHARMACS, en andere verpleegkundige certificering cursussen worden sterk aanbevolen, omdat het zal zeer nuttig zijn voor apothekers en andere medische professionals die willen nauw samen te werken met een verpleegkundige.
Verpleegkundige carrière keuzes variëren van het werken als een home health aide tot het nemen van de leiding van een verpleeghuis. Voor de thuiszorg assistent, zijn er een verscheidenheid van carrière keuzes beschikbaar, met inbegrip van thuiszorg onderhoud, banen in een verpleeghuis, of andere posities. Echter, voor degenen die overwegen een carrière in de verpleging, de cursus die nodig zijn om certificering te verdienen is uiterst belangrijk om in te voeren in de beroepsbevolking in een tijdige wijze.
Zodra volledig is voldaan aan de eisen voor de verpleegkunde, is het belangrijk om in te stromen in deSTEP-.). Omdat dit gebied wordt beschouwd als, veruit, de moeilijkste om in te voeren, is het essentieel dat je zeker bent van de baan die je wilt voordat je zelfs maar begint. Zoals voor elk medisch vak geldt, is het volgen van een opleiding een dure aangelegenheid, en meestal worden alleen studenten van de middelbare school of de universiteit tot het beroep van arts toegelaten. Om deze redenen is het uiterst belangrijk dat je zoveel mogelijk tijd in de studeerkamer doorbrengt om ervoor te zorgen dat je weet wat je doet voordat je een medische opleiding probeert te volgen. Om deze reden is het noodzakelijk om ten minste een bachelordiploma te hebben om toegelaten te worden tot een school voor verpleegkunde. Ervoor zorgen dat u een diploma dat wordt erkend door de Verenigde Staten Nursing Board is ook u veel informatie die u zullen helpen in je carrière.
De Verenigde Staten National Board of Examiners voor Records Management en Onderwijs is de arm van het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services die ziekenhuizen, verpleeghuizen, en andere zorginstellingen accrediteert in de Verenigde Staten. Tijdens je opleiding volg je cursussen als Adult Learning Curriculum, Occupational Therapy, Medical Appraisal, en Speech Pathology. Dit zijn echter maar een paar van de gebieden die cursussen voor gezondheids- en bezigheidstherapie zijn. Andere cursussen in de verpleegkunde zoals STOP PM zijn ook beschikbaar. Er zijn ook Common Nursing Cursussen die worden aangeboden en Nursing Technologist graden worden ook geaccepteerd.
Typisch, moet u ten minste bachelor’s degree te verdienen toelating tot een van deze zorginstellingen hebben. In aanvulling op uw diploma, zal het testen nodig zijn om uw kwalificaties te controleren. De graad die je verdient zal bepalen of u al dan niet zal worden aanvaard in het programma.
Werken in de gezondheidszorg is een geweldige kans voor degenen die graag een lonende carrière in de industrie te beginnen. Het is echter belangrijk dat je over de juiste referenties beschikt voordat je in een ziekenhuis aan de slag gaat.