Gastouder Helmond

Hoe oud zijn de kinderen? Als ze jonger zijn dan de juiste leeftijdsgroep, hebt u recht op een Routertoeslag van €15 – €25 per week gedurende 6 maanden.

Hoe oud zijn ze? De toelage kan zowel een basis- als een plattere indicatie zijn, bijvoorbeeld een “5 jaar” toelage betekent dat u slechts €10 per week hoeft te betalen.

Er moet rekening worden gehouden met de precieze leeftijd van de kinderen. Onder de 5 jaar betaalt u slechts €10 per week, terwijl 5 tot 7 jaar u €15 per week kost. In welke klas zitten de kinderen? Wat is de rang van de kinderen, vraagt u naar hun rang?

Zijn de kinderen zindelijk? Doen ze voorzichtig als ze tegenstribbelen of door andere kinderen worden vastgepakt. Ouders hebben hier meestal meer begrip voor dan ouders met oudere kinderen.

Kledingvoorschriften? Bijna alle kinderdagverblijven in Nederland zijn vrij formeel in hun isolatie. Kinderen, met uitzondering van grijsharige kinderen, krijgen van hun ouders een stropdas om, meestal het pak van de ouder. Kinderbroeken mogen maar tot de knie komen en zijn niet bedoeld om IEDEREEN in de droger te stoppen. Kinderbroeken zijn om in te slapen.

Omdat kinderen zo jong zijn op de leeftijd dat ze in Nederland voor het eerst naar school gaan, moeten kinderen in meer gedetailleerde leerprogramma’s worden ondergebracht. Kinderen moeten worden begeleid door een gewetensvolle onderwijzer die de ouders een exemplaar van de lesplannen voorleest. De onderwijzer zal vanaf de eerste dag worden geïnstrueerd – zo belangrijk is het. Kinderen mogen niet alleen worden gelaten met kinderen zonder toezicht of alleen in een kamer.

Wanneer de ouders van een kind van welke leeftijd dan ook het grootste deel van de dag in een kinderdagverblijf moeten doorbrengen, zullen de ouders alle aandacht van de ouders willen. De ouders moeten de boodschappen in eigen hand nemen, en zullen meestal een regeling hebben die inhoudt”,O, ik moet naar de supermarkt, waar gaat mijn kind eten? Hoe krijg ik hem of haar aan het eten? Wat neem ik voor hem/haar mee? Etc… “Gemiddeld zullen ouders tegenwoordig tot…” uitgeven. Drukke ouders stellen andere eisen aan de broden en de manier waarop ze zich tussen deze broden mengen met andere kinderen.

Zelfs thuis zullen de ouders enorm veel presteren op de leeftijd van de kinderen, zoals voor een, zodat ze kunnen herkennen – bijvoorbeeld – kinderen met antwoorden als “Doe het gewoon” evenals degenen die zeggen: “Kijk, niet.” Zij zullen meer oplettend zijn bij kinderen. Als kinderen klein zijn en we zien ze één ding doen, zeggen we: “O, dat is een klein kind.” Als we in de toekomst terugkijken, zullen we ons realiseren dat het kind eigenlijk “echt” is, natuurlijk.

De kosten van kinder – zorg is een zeer belangrijke zaak tegenwoordig. Het Franse ouderschap is ongebruikelijk in die zin, dat de ouders de kinderen direct midden op de dag kunnen brengen en hulpbusboekjes op de tafels kunnen laten liggen. Kinderen kunnen gemakkelijk worden afgeleid door gezichten, gepraat en allerlei andere activiteiten die in de loop van de dag opduiken. Alleen een volwassene, die zelf een kinderdagverblijf heeft, zal dat niet doen.

Als de ouders geluk hebben, worden de kinderen al geopereerd om alleen dat te doen, en de ouders doen alleen dat. Kinderen van deze leeftijd moeten leren wat prioriteiten zijn, en vooral dat er grenzen zijn, ook al zijn die er niet. Dit is een moment waarop de kinderen beginnen te ontdekken dat de wereld toebehoort aan bepaalde specifieke groepen, wanneer zij zich op bepaalde manieren moeten gedragen. Daarom moeten alle kinderen specifieke taken krijgen die in overeenstemming zijn met hun persoonlijke waarden.