Bonafide Kinderopvang

Als u op zoek bent naar een kinderdagverblijf met uitstekende faciliteiten en een service van topkwaliteit, dan bent u bij Bona Fide Childcare Center aan het juiste adres. Het centrum biedt een breed scala aan speelruimtes en activiteiten die geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden, van baby's tot tieners. Het centrum heeft ook een cafetaria, een binnenspeeltuin voor regenachtige dagen, en een kleine bibliotheek met boeken voor kinderen van alle leeftijden. Bona Fide Childcare Center biedt ook een scala aan verrijkingsprogramma's, waaronder muziek-, schilder- en kunstlessen, evenals STEM (wetenschap, technologie, techniek en wiskunde) programma's.

Bona Fide Childcare Center is gunstig gelegen vlak langs de A10, en ligt op slechts 5 minuten rijden van het Beursplein. Het centrum is geopend van 7.00 tot 18.00 uur, en de sluitingstijden zijn uitgebreid tijdens de zomermaanden, van eind april tot eind augustus.

Happy Kids Kinderdagverblijf

Als u op zoek bent naar een kinderdagverblijf met een leuke, interactieve benadering van leren, kijk dan niet verder dan Happy Kids Daycare. Dit kinderdagverblijf heeft een hoog opgeleid team van verzorgers die liefde voor kinderen hebben en een passie voor onderwijs. Het kinderdagverblijf maakt gebruik van interactieve, praktische activiteiten om het leren te vergemakkelijken en de creativiteit van jonge kinderen te stimuleren.

Het kinderdagverblijf maakt ook gebruik van de verschillende zintuiglijke systemen in het lichaam om het leren leuk en boeiend te maken. Ze gebruiken bijvoorbeeld beweging en geluid om de 5 zintuigen te stimuleren. Ze bieden ook sensorische integratietherapie aan, waarbij ze muziek en beweging gebruiken om kinderen met een sensorische verwerkingsstoornis (SPD) of autisme te helpen hun gevoelens beter te verwerken en te beheersen.

 

Kinderdagverblijf Den Haag

 

Kinderen worden aangemoedigd om een grote verscheidenheid aan onderwerpen te verkennen terwijl ze bij Happy Kids Daycare zijn. Ze bieden een verscheidenheid aan verrijkingsactiviteiten, waaronder kunst, muziek, lezen, wetenschap en computerprogrammering.

Happy Kids Daycare biedt ook een voedzaam lunchprogramma voor de kinderen. De lunch is zo samengesteld dat het een goed afgeronde maaltijd is met fruit, groenten, eiwitten, volle granen en gezonde vetten.

Old Forward Children's Center

Kindercentrum Old Forward ligt in het centrum van Den Haag, vlak bij de snelweg A10. Dit centrum ligt in het hart van de stad, op 5 minuten rijden van het Beursplein, het Centraal Station, restaurants en winkelcentra.

Met drie kamers, elk met een eigen speelruimte, biedt dit centrum voldoende ruimte voor kinderen van alle leeftijden. De kamers hebben een moderne inrichting en zijn voorzien van speelgoed en meubilair dat zo ontworpen is dat het gemakkelijk schoon te maken is.

Dit centrum heeft een hoog opgeleid team van leerkrachten en verzorgers die een passie hebben voor kinderen en experts zijn op hun gebied. De leraren zijn gecertificeerd in Early Childhood Education, en sommigen van hen hebben diploma's in speciaal onderwijs of psychologie.

Samen bieden ze een breed scala aan verrijkingsprogramma's, waaronder muziek-, schilder- en kunstlessen, evenals STEM-programma's (wetenschap, technologie, techniek en wiskunde).

Beachvilla Kinderhoeve

Als je op zoek bent naar een kinderdagverblijf met een focus op buitenspelen, dan is Beachvilla Kinderhoeve de plek voor jou. Het centrum heeft een ruim terrein met veel klim- en klauterspeelgoed waar de kinderen buiten gebruik van kunnen maken. Binnen is er een ruime speelruimte met vloeren van gerecycled materiaal en een zandbak.

Naast de grote buitenspeelruimte is er ook een kleinere binnenspeelruimte met speelgoed dat geschikt is voor peuters en jongere kinderen, en een grote, open speelruimte met een schuifdek. De open speelruimte fungeert als een grote gymzaal voor peuters, waar ze kunnen spelen met speelgoed dat is ontworpen om hun lichamelijke ontwikkeling te stimuleren. De gymzaal heeft ook een bankje waar ouders op kunnen zitten terwijl hun kind speelt, waardoor het een goede optie is voor kinderdagverblijven die geen kinderopvang ter plaatse hebben.

Dit kinderdagverblijf is gunstig gelegen bij het treinstation en heeft een groot parkeerterrein. U kunt ook gebruik maken van hun vervoersdienst, die uw kind van het centrum ophaalt en naar het treinstation brengt, waardoor het gemakkelijker wordt de stad te verlaten voor een bezoek aan familie of andere activiteiten.

Planet Play Kleuterschool

Als u op zoek bent naar een kinderdagverblijf dat een breed scala aan verschillende activiteiten biedt, kijk dan niet verder dan Planet Play Kindergarten. Dit centrum heeft een breed scala aan verrijkingsprogramma's die kinderen in staat stellen om een grote verscheidenheid aan onderwerpen te verkennen. Ze bieden een verscheidenheid aan verrijkingsactiviteiten, waaronder muziek, kunst, computerprogrammering, en STEM (wetenschap, technologie, techniek, en wiskunde) programma's.

Naast de verrijkingsprogramma's heeft dit centrum een grote speelplaats waar kinderen in de lente- en zomermaanden buiten kunnen spelen. Dit gebied heeft veel klimspeelgoed, glijbanen, en andere leuke apparatuur om kinderen bezig te houden.

Dit centrum is gunstig gelegen bij de A10 en op slechts 5 minuten rijden van het Beursplein. Het centrum is geopend van 7.00 tot 18.00 uur, en de sluitingstijden zijn langer tijdens de zomermaanden, van eind april tot eind augustus.

Top 3 kinderdagverblijven in Den Haag

Als u op zoek bent naar een kinderdagverblijf met uitstekende faciliteiten en een service van topkwaliteit, kijk dan eens bij Bona Fide Childcare Center. Dit centrum biedt een breed scala aan speelruimtes en activiteiten die geschikt zijn voor kinderen van alle leeftijden, van baby's tot tieners. Het centrum heeft ook een cafetaria, een binnenspeeltuin voor regenachtige dagen, en een kleine bibliotheek met boeken voor kinderen van alle leeftijden. Bona Fide Childcare Center biedt ook een scala aan verrijkingsprogramma's, waaronder muziek-, schilder- en kunstlessen, evenals STEM (wetenschap, technologie, techniek en wiskunde) programma's.

Als u op zoek bent naar een kinderdagverblijf met een leuke, interactieve benadering van leren, kijk dan niet verder dan Happy Kids Daycare. Dit kinderdagverblijf heeft een hoog opgeleid team van verzorgers die liefde voor kinderen en een passie voor onderwijs hebben. Het kinderdagverblijf maakt gebruik van interactieve, praktische activiteiten om het leren te vergemakkelijken en de creativiteit van jonge kinderen te stimuleren.

Wanneer u op zoek bent naar een kinderdagverblijf met een focus op buitenspelen, kijk dan eens bij Beachvilla Kinderhoeve. Dit centrum heeft een ruim terrein met veel klim- en klauterspeelgoed waar de kinderen buiten gebruik van kunnen maken. Binnen is er een ruime speelruimte met vloeren van gerecycled materiaal en een zandbak.